Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

H Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 - Γνωρίστε την εντυπωσιακή φοιτήτρια (φωτογραφίες)

Η 23χρονη Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 και επελέγη ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες. Η Νάσια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πύργου (4ο έτος) και γνωρίζει Αγγλικά.

Εκτός από τις σπουδές της, η Νάσια ασχολείται με το μόντελινγκ -έχοντας καταφέρει να κερδίσει τρείς τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς στο παρελθόν- και την διαφήμιση και όλα τα παραπάνω την αναγκάζουν να περνά τη ζωή της σε τρείς πόλεις (Πάτρα-Αθήνα-Πύργος).

Η πρασινομάτα Νάσια με το σαγηνευτικό βλέμμα από μικρή είναι μπολιασμένη στην καρναβαλική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής της Πάτρας με δεκάδες συμμετοχές σε πληρώματα. Όπως σημειώνει η ίδια, η αγάπη που τρέφει για την Πάτρα, την πόλη που μεγάλωσε, αγάπησε και αγαπήθηκε, έκανε φίλους και διαμόρφωσε την προσωπικότητά της, είναι απεριόριστη.

Η Νάσια Στεφανίδη ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 θα εμφανιστεί στις επόμενες εκδηλώσεις και βέβαια πάνω στο άρμα της θα μοιράσει χαμόγελα με τη γλυκιά της παρουσία στις μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.

Το άρμα της Βασίλισσας αποτελεί καρπό των καλλιτεχνών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου. Το άρμα, το μεγαλύτερο που θα παρελάσει, διαστάσεων 12μ (μήκος) x 4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα, αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή (οριεντάλ), αλλά και με αρκετά ινδικά στοιχεία.

Ένα κτίριο σαν κάστρο, ελέφαντες, καμήλες, άλογα πλαισιώνουν το πολύχρωμο άρμα (μωβ, κίτρινο, χρυσό κ.λπ.), ενώ κυρίαρχο στοιχείο του άρματος είναι μια σκάλα, στην κορυφή της οποίας θα βρίσκεται όρθια η Βασίλισσα.


Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε πριν από έναν μήνα στο patrisnews για όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα:

Ποια είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν; 

Είμαι εσωστρεφής, ενθουσιώδης και επίμονη. Λατρεύω να θέτω στόχους και να εξελίσσομαι στην προσπάθεια για την επίτευξη τους.  

Με τι ασχολείσαι αυτόν τον καιρό; 

Ασχολούμαι με την διαφήμιση όπου συνεργάζομαι με εταιρία του χώρου συμμετέχοντας σε promotions και παρουσιάσεις, καθώς και με το μόντελινγκ, ιδιαίτερα στο κομμάτι που απαιτεί φωτογραφίσεις. Παράλληλα προσπαθώ να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου στο τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ το οποίο ανήκει στις σχολές που κλείνουν εξαιτίας του σχεδίου «Αθηνά» το οποίο κάποιοι «βαφτίζουν» μεταβατικότητα!   

Οι σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργο πως εξελίσσονται; 

Προσπαθώ να ολοκληρώσω τις σπουδές όσο το επιτρέπει το απαισιόδοξο κλίμα και οι κακές συνθήκες που επικρατούν. Ακόμα και για να ειπωθεί μεταβατικότητα αυτή η κατάντια θα έπρεπε έστω να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Προσωπικά, έπρεπε να παρακολουθώ οκτώ εργαστήρια και διδάσκονται μόνο τα τέσσερα! Ακριβώς τα μισά.  


Το 2012 είχες αποσπάσει τον τίτλο της «Μις Αχαΐα», ενώ την ίδια χρονιά είχες διακριθεί και στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία. Τελικά ένας τίτλος ανοίγει πόρτες; 

Συνολικά έχω κατακτήσει τρείς τίτλους που, μπορώ να πω, ότι μου άνοιξαν κάποιες πόρτες. Από την άλλη, για τον ίδιο λόγο, κάποιες πόρτες έκλεισαν! Είναι και θέμα επιμονής και τύχης κυρίως. Μια κοπέλα μπορεί να ξεκινήσει πολύ δυναμικά και να πέσει στα πιο ακατάλληλα άτομα, μιας και απ' αυτά είναι γεμάτος ο τόπος, και να σταματήσει εκεί η ιστορία. 

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει; 

Η πιο σπουδαία συμβουλή που έχω κρατήσει και πιστεύω πως όλοι μας θα πρέπει να κρατήσουμε είναι να ακολουθούμε τα σχέδια μας, τις απόψεις μας και να στηρίζουμε τις επιλογές μας πάντα και ειδικά όταν βρεθούν στο δρόμο μας άνθρωποι που θα μας χλευάσουν, θα μας αμφισβητήσουν, θα μας απορρίψουν. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν γι' αυτό θα πρέπει εμείς να τους κάνουμε "αόρατους" και να συνεχίζουμε γιατί η ζωή δεν έχει playback! 

Κατά καιρούς ακούγονται διάφορα για την πίεση που ασκεί ο χώρος στη διατροφή των μοντέλων. Τι έχεις να συμπληρώσεις πάνω σ' αυτό; 

Έχω αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας εξαιτίας τις ανθυγιεινής διατροφής που έκανα για να κρατάω χαμηλά το βάρος μου και τιμωρήθηκα αντίστοιχα. Μου απαγόρευσαν να τρώω "στεγνές τροφές" και ήταν απαραίτητο στην διατροφή μου να τρώω λιπαρά και λαδερά γεύματα. Έχασα πολλές ευκαιρίες εκείνο το διάστημα αλλά δεν με ενδιέφερε γιατί είχα σοκαριστεί που μέσα σε τόσο λίγο διάστημα απέκτησα ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας και με ένοιαζε μόνο να σταματήσει να υπάρχει. Όπως και έγινε! 


Το 2014 φεύγει, μια νέα χρονιά έρχεται. Τι θα ήθελες να συμβεί; 

Η χρονιά αυτή, εντελώς απρόσμενα, κλείνει πολύ ευχάριστα για εμένα.  Αναμένω να περάσω τόσο ωραίες γιορτές εδώ και πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι που είναι γύρω μου είναι όλοι χαρούμενοι και υγιείς και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Κάθε χρόνο πριν φύγει η χρονιά κάνω μια λίστα με 10 στόχους που θέλω να πραγματοποιήσω μέχρι να με βρει η επόμενη. Το 2014 πραγματοποίησα τους περισσότερους απ' αυτούς. Για το νέο έτος θα ήθελα να καταφέρω σίγουρα κάτι παραπάνω. Αυτή είναι και η ουσία για εμένα.