Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΕΣΚ χόρεψε στην εκπομπή του Alpha "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Στην εκπομπή του "Alpha" "Στην υγειά μας ρε παιδιά" χόρεψε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και η εκπομπή προβλήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 21:00, στην οποία ο Σπύρος Παπαδόπουλος μάς παρουσίασε μια αυθεντική ελληνική βραδιά, με έντονο χρώμα παράδοσης. Δημοτικά τραγούδια που άγγιξαν την ψυχή, μελωδίες που έγραψαν ιστορία, φορεσιές που εντυπωσίασαν, λόγια που έφεραν μνήμες στο νου.

Από τον Πόντο και τη Θράκη, μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία μάς ταξίδεψαν με τις ερμηνείες τους οι: Χρυσόστομος Μητροπάνος, Αρετή Κετιμέ, Βαγγέλης Δημούδης, Στέλλα Κονιτοπούλου, Μανώλης Κονταρός, Δημήτρης Καρασαβίδης, Θεόφιλος, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Κώστας Μήτσης και Σουσάνα Τρυφιάτη. Μαζί τους, συνέπραξε μουσικά και η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου, "ΘΡΙΑ", που αποτελείται από κορυφαίους σολίστες του είδους.

Το αφιέρωμα συμπλήρωσαν οι: Σωτήρης Πράπας (καρδιοχειρουργός), Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Μαξίμου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Νίκη Σερέτη, Μαίρη Νάνο, Mιχάλης Μαρκάτης (ηθοποιοί), Ντίνα Νικολάου (παρουσιάστρια και σεφ), Ευτυχία Φράγκου (παρουσιάστρια), Αφροδίτη Ντάνιελ (ομογενής από τις Η.Π.Α και παραγωγός), Σπήλιος Ζαχαρόπουλος (προπονητής και πρωταθλητής στίβου), Βασίλης Γιαννακόπουλος (πρώην δήμαρχος). 

Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν. Αυτό είναι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, συναντήθηκαν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δείτε όλη την εκπομπή της 24ης Ιανουαρίου πατώντας εδώ!