Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κάλεσαν τον μικρό Τζέι στη Βραζιλία

Εν αναμονή της απάντησης του πατέρα του μικρού Σκωτσέζου που είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του Γιώργου Σαμαρά - Χιλιάδες Έλληνες ζήτησαν από την ΕΠΟ να τον προσκαλέσει και το κατάφεραν - Θα είναι τελικά ο μικρός δίπλα στο ίνδαλμά του για να τον ενισχύσει με την αγνή του αγάπη για την πρόκριση στους «8»;

Η... λαϊκή απαίτηση εισακούστηκε και η ΕΠΟ προσκάλεσε επισήμως τον μικρό Τζέι, τον φανατικότερο θαυμαστή του Γιώργου Σαμαρά στη Βραζιλία! Το νέο βιντεάκι του μικρού παιδιού, του Σκωτσέζου Τζέι που έχει σύνδρομο Down και είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής του Έλληνα επιθετικού, έκανε το γύρο του κόσμου, έφτασε και στο Αρακαζού που βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας.

Στη σημερινή του συνέντευξη ο Γιώργος Σαμαράς αποκάλυψε πως νιώθει για την αγάπη του μικρού του φίλου: «Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια... Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος... Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε... Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό... Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».