Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Στα μέσα Ιουνίου οι δημοπρασίες για καντίνες και ξαπλώστρες στην Τριφυλία

Τέλος στην αγωνία για τους ενδιαφερόμενους μαγαζάτορες, αλλά και λουόμενους αναμένεται να δοθεί μέχρι και τα μέσα Ιουνίου καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gargalianoionline.gr, θα διεξαχθούν οι δημοπρασίες για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού – παραλίας και για ξαπλώστρες στο Δήμο Τριφυλίας και τις περιοχές Natura με αρμοδιότητα της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, και όχι από τον Δήμο Τριφυλίας όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Για τον λόγο αυτό βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας, κ. Σ. Χρονόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της παλιάς Κτηματικής Υπηρεσίας, νυν Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας, κ. Βλάχο προκειμένου να του παραδώσει το φάκελο των καντινών του Δήμου Τριφυλίας, αφού τελείωσε η προθεσμία που είχε ο Δήμος, στις 31 Μάϊου. Η δημοπρασία θα γίνει στην Καλαμάτα, ενώ μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει ανακοίνωση στο διαδίκτυο όλης της προκήρυξης.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του gargalianoionline με τον αντιδήμαρχο, κ. Σ. Χρονόπουλο, δήλωσε τα εξής: "Η διακήρυξη για την εκμίσθωση των καντινών του Δήμου Τριφυλίας θα γίνει στα μέσα Ιουνίου από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου".