Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών γιόρτασε την υποδοχή του νέου χρόνου με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρία "ΌΑΣΗ" στα Φιλιατρά.


Σε κλίμα εορταστικό, το Δ.Σ. υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους, μέλη και φίλους του συλλόγου, σε ατμόσφαιρα καλωσορίσματος και ανταλλαγής ευχών. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία φίλων και δρομέων από Ζαχάρω, Γαργαλιάνους, Κυπαρισσία και Καλαμάτα.


Ο Πρόεδρος, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις της νέας χρονιάς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί έμπρακτα ο θεσμός του "Filiatra Run", τόσο από το σύνολο του δρομικού κινήματος της περιοχής, όσο και κατά κύριο λόγο από τους τοπικούς φορείς που θα πρέπει να αναγνωρίσουν στη διοργάνωση αυτού του αγώνα, μία ευκαιρία των Φιλιατρών να προβληθούν και να αποκτήσουν ένα σημείο αναφοράς, όσον αφορά τον αθλητικό τουρισμό. Επίσης αναφέρθηκε στην προσδοκία και ετοιμότητα του συλλόγου, για μια πιο ολοκληρωμένη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει και Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), πέραν των 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά.

 
Τέλος, ο σύλλογος τίμησε αθλητές του για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στον πρόσφατο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!