Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

"Skiritida Run" - Ένας νέος αγώνας δρόμου προκαλεί να γνωρίσετε το δάσος της Σκιρίτιδας

H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ABOVE, προκηρύσσουν και διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 Αγώνες Δρόμου 10.000 μ, 5.000 μ και αγώνα 1.000 μ για παιδιά, στις Κολλίνες Αρκαδίας με την ονομασία "Skiritida Run". 

Ο αγώνας "Skiritida Run" έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού. 

Από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το "Skiritida Run" θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις! 

Μαζί με το "Skiritida Run" θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, αλλά και για οποιοδήποτε στοιχείο έχει να κάνει με τον αγώνα, μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr