Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

3η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες Λευκές Νύχτες που πραγματοποιήθηκαν το 2013 και το 2014, ήρθε η ώρα για την τρίτη! Πότε; Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 από τις 20:00 μέχρι το ξημέρωμα. Η 3η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας είναι γεγονός.

Όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν με οποιονδήποτε τρόπο τις προηγούμενες δύο Λευκές Νύχτες στην Καλαμάτα, έχουν σίγουρα στο μυαλό τους τι πρόκειται να συμβεί, είναι η μεγάλη βραδιά του εμπορίου, η μεγάλη βραδιά των πολιτιστικών εκδηλώσεων… Η μεγάλη βραδιά της πόλης! 

Μια βραδιά αφιερωμένη στους εμπόρους και στους καταναλωτές, με ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων και με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις σε κάθε σημείο της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο  όλοι θα μπορέσουν να αγοράσουν αγαθά στις πιο συμφέρουσες τιμές, όλοι θα έχουν τη χαρά να συμμετάσχουν στις ποικίλες εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος σε κάθε γωνιά της πόλης, όλοι θα διασκεδάσουν! 

Η Καλαμάτα τις προηγούμενες δύο χρονιές βούλιαξε από κόσμο. Χιλιάδες ήταν αυτοί που επέλεξαν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, τόσο ντόπιοι όσο και επισκέπτες. Ήταν δύο νύχτες με πολύ κόσμο στους δρόμους, μουσική και τραγούδια παντού, ανοιχτά καταστήματα με πολύ χαμηλές τιμές και γενικά κέφι και διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους. 

Στις 29 Αυγούστου, λοιπόν, ήρθε η ώρα για την 3η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας…