Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Με την πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί αύριο η Εράνη απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά

Με την πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί αύριο (Κυριακή 12/10/2014 και ώρα 16:30 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Τοπικής Μεσσηνίας) η Εράνη απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά μιας και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι… καταστροφικό. 

Οι "πράσινοι" έχουν μόλις ένα βαθμό μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες, ειδικά στην έδρα τους. Η Εράνη θα κατέβει και σε αυτό το ματς με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Γκότση μιας και ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου.

Όπως και να' χει η Φιλιατρινή ομάδα θα τα δώσει όλα για τη νίκη που θα την βοηθήσει και από ψυχολογικής πλευράς.

Ο Μπεγλεκτσής εξέτισε την ποινή του και έτσι μοναδική απώλεια θα είναι ο εδώ και καιρό τραυματίας Κόλλιας.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στον Εθνικό Μελιγαλά που έχει επίσης ένα βαθμό και θέλει να ξεκινήσει την ανάκαμψη. Ο Εθνικός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Πάμισο, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Φυσικά και ο αγώνας των Φιλιατρών είναι αυξημένης δυσκολίας, όμως οι "κυανόλευκοι" καλούνται να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν και είναι αρκετά και σημαντικά.

Ο Καραγιάννης παραμένει εκτός με θλάση στον τετρακέφαλο, ενώ στον Καστριτσέα τοποθετήθηκε κολάρο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πάμισο και φυσικά είναι νοκ άουτ.

Ακόμη πολύ δύσκολα θα παίξει ο Μπαλαλάς που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και στο στάδιο της αποκατάστασης βρίσκεται ο Παυλάκος.