Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Μια ανάσα πριν το κύριο γεγονός του «Navarino Challenge 2016» (Running 5K, 10K, Half-Marathon) - Εγγραφές θα γίνονται και πριν την έναρξη των αγωνισμάτων

Running (5K, 10K, HALF-MARATHON). Το main event του τριημέρου του «Navarino Challenge 2016». Με τον Dean Karnazes οδηγό της κούρσας του ημιμαραθωνίου, η εκκίνηση και για τις τρεις διαδρομές δίνεται την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί. 


Η διαδρομή του Half-Marathon είναι 21,1 χιλιόμετρα και φέτος, για πρώτη φορά, περνά μέσα από την παραλία της βοϊδοκοιλιάς με τους επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να τρέξουν για 650 μέτρα πάνω στην χρυσή άμμο της παραλίας πριν συνεχίσουν σε ένα πανέμορφο κομμάτι κάτω από το βράχο και παράλληλα με την Λίμνη Διβαρίου, πριν επιστρέψουν οι δρομείς προς το Πετροχώρι και την Costa Navarino.

Έπειτα από εύλογα ερωτήματα αρκετών δρομέων που δεν πρόφτασαν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή σε κάποιο αγώνισμα, επικοινωνήσαμε με τους διοργανωτές και μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι μπορεί όποιος επιθυμεί να εγγραφεί και να καταβάλει το κόστος συμμετοχής επιτόπου στην γραμματεία την Κυριακή το πρωί πριν την έναρξη των αγωνισμάτων.

Πληροφορίες αναλυτικά για το πρόγραμμα καθώς και οδηγίες θα βρείτε στο ακόλουθο link:
http://navarinochallenge.com/event_schedule_2016.html

Πληροφορίες αναλυτικά για τις διαδρομές των δρομικών αγωνισμάτων θα βρείτε στο ακόλουθο link:
http://navarinochallenge.com/event_routes_2016.html