Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Οι επιδόσεις των Φιλιατρινών υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τέλος έλαβε προχθές η αγωνία των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στα μαθήματα τα οποία είχαν εξεταστεί.

Από το Γενικό Λύκειο Φιλιατρών ο Φώτης Σαλακάς συγκέντρωσε 13.645 μόρια και στόχευε στις στρατιωτικές σχολές, τις οποίες δεν τις πιάνει γι' αυτό υπάρχει σκέψη για κάποιες άλλες σχολές, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασίσει ακόμη.

Η Ευγενία-Ιωάννα Αθανασόπουλου με 18.265 μόρια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο σχολείο της και μας τόνισε: «Αισθάνομαι χαρούμενη αν και περίμενα λίγο παραπάνω». Στοχεύει σε σχολές όπως Ιατρική, Φαρμακευτική, Οδοντιατρική, Νοσηλευτική. Τα θέματα τα χαρακτήρισε μέτριας δυσκολίας και την ίδια την δυσκόλεψαν τα μαθηματικά. 

Η Χριστίνα Μιχαλακοπούλου με 16.265 μόρια περίμενε λίγο πιο χαμηλά και αισθάνεται αρκετά καλά, ενώ στόχος της είναι η Σχολή Φυσικοθεραπείας.

Η Σοφία Μπαρμπαγιαννοπούλου με 16.758 μόρια είναι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και όπως είπε δεν το περίμενε, καθώς τα έδωσε όλα αυτή τη χρονιά. Στόχος της ήταν η Νομική και αν δεν την πιάσει, υπάρχουν και άλλες σχολές που την ενδιαφέρουν. Αυτό που χρειάζεται είναι σταθερό διάβασμα και όχι άγχος, όπως είπε. 

Ο Χαράλαμπος Γριβοκωστόπουλος με 16.300 μόρια είναι πολύ χαρούμενος γιατί περίμενε πολύ παρακάτω. Αυτό που θέλει είναι η Νομική την οποία μπορεί και να την πιάσει.

Η Γεωργία Σταματοπούλου με 16.021 μόρια είναι χαρούμενη, καθώς ξεπέρασε τις προσδοκίες της και έτσι νιώθει ικανοποιημένη. Όνειρό της ήταν η Νομική, αλλά δεν την πιάνει. Υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σχολές από τις οποίες θα επιλέξει και θα το παλέψει.