Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η Εθνική του 2004 για σπουδαίο λόγο στα Φιλιατρά

Μετά από ενέργειες του Σωτήρη και του Νίκου Λυμπερόπουλου, η Εθνική ομάδα του 2004 μαζί με άλλα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Εράνη Φιλιατρών για σπουδαίο φιλανθρωπικό λόγο. Μαζί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο νέο στάδιο της πόλης, μετά τις πρόσφατες εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕ.Φ.Ι.Α.Π. Φιλιατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Την ιδέα είχε ο  Σωτήρης Λυμπερόπουλος, που και μαζί με τον ξάδελφό του Νίκο, «έκλεισαν» τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στα Φιλιατρά.

Ο αγώνας διεξάγεται με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), που περιλαμβάνει και πολλούς παίκτες της Εθνικής του EURO 2004, όπως Καραγκούνης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης Νικοπολίδης και Χαλκιάς. Θα δώσουν επίσης το παρών οι Κυριάκος, Λυμπερόπουλος, Σπυρόπουλος και αρκετοί ακόμη.

Την ενημέρωση αυτή έκανε προχθές στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, εισάγοντας το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, για να αποφασίσει το Σώμα την έγκριση της σχετικής δαπάνης.

Μάλιστα ο κ. Κατσίβελας πρότεινε και το Σώμα ομόφωνα αποδέχτηκε να κηρυχθούν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στο EURO του 2004 επίτιμοι δημότες.

Ο κ. Κατσίβελας, ωστόσο, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, να δοθούν τα ονόματα του Νίκου και Σωτήρη Λυμπερόπουλου και του Νίκου Φρούσου, αντίστοιχα στα δύο γήπεδα της πόλης, τιμώντας έτσι τους Φιλιατρινούς διεθνείς ποδοσφαιριστές που τόσα έχουν προσφέρει στο άθλημα, την Ελλάδα και τα Φιλιατρά!