Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης κοινωνιολόγων στην Καλαμάτα

Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση των περσινών προγραμμάτων σε τέσσερις πόλεις, ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης κοινωνιολόγων, μελών του, με τη χρηματοδότηση του Λογαριασμού για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) 1-25, έτους 2014, στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κοινωνιολόγους οι οποίοι έχουν ένσημα του ΙΚΑ 2013 και 2014. Μπορούν, ωστόσο, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και άτομα άλλων ειδικοτήτων.

Η συνολική διάρκεια είναι 40 ώρες. Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο και θα υλοποιηθεί σε κατάλληλο για την εκπαίδευση χώρο. Οι δε καταρτιζόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συγκεκριμένη εκπαίδευση θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου (4 ώρες ανά ημέρα) και προβλέπεται η καταβολή εκπαιδευτικού επιδόματος ύψους 5 ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης. 

Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην κα Νίκη Κυβελέα: e-mail nkyvelea@hotmail.gr και στην κα Παναγιώτα Μπούρα: e-mail panboura@sch.gr