Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου "Τρέχουμε στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών"

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 9:00 π.μ. "Τρέχουμε όσο θέλουμε, Τρέχουμε και σπάμε το φράγμα των 42,195 χιλιομέτρων", με αφετηρία και τερματισμό στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών.

Μια ιδέα που προήλθε μέσα από τη δρομική κοινότητα των Φιλιατρών και μετουσιώνεται σε πράξη από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών.

Πρόκειται για έναν ανεπίσημο αγώνα, μια γιορτή του αθλητισμού, του δρομικού κινήματος των Φιλιατρών και όχι μόνο.

Ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, χωρίς ανταγωνισμούς και βραβεύσεις, με απώτερο σκοπό να αφήσουμε τον καναπέ μας και να ενεργοποιήσουμε το σώμα μας, τρέχοντας όσο θέλουμε και όσο αντέχουμε, στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών.

Βέβαια θα υπάρξουν και οι πιο τολμηροί της υπόθεσης, οι οποίοι θα δοκιμάσουν να τρέξουν και να σπάσουν το φράγμα των 42,195 χιλιομέτρων (απόσταση Μαραθωνίου Δρόμου). Αυτοί θα ξεκινήσουν να τρέχουν στις 9:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών μέχρι να συμπληρώσουν 6 χιλιόμετρα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την παραλία του Στομίου, τον Αγρίλη και θα επιστρέψουν στο Στάδιο περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, προσπαθώντας να καλύψουν την απόσταση των 42,195 χιλιομέτρων. Εκείνη τη χρονική στιγμή, μπορεί να τρέξει ο καθένας μας όσο θέλει, ενισχύοντας παράλληλα την επίπονη προσπάθεια των δρομέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Στάδιο θα έχει ληφθεί μέριμνα για τροφοδοσία των συμμετεχόντων με νερά και χυμούς.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, να τρέξουμε για την υγεία μας, να τρέξουμε για την χαρά της ζωής!