Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το σποτ με την Ελληνίδα μάνα που έγινε Viral (βίντεο)

Με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο διαφημιστικό σποτ με επίκεντρο την Ελληνίδα μάνα και με κεντρικό σύνθημα ”δεν σε κουράζει το τρέξιμο, σε κουράζει η μάνα σου”, οι υπεύθυνοι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης προετοιμάζονται για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, την 1 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν.

Τα περιμέναμε όλα από την Ελληνίδα μάνα αλλά όχι να τρέξει και σε Ημιμαραθώνιο δίπλα στο γιο της για να τον προστατέψει από την αφυδάτωση και από την πνευμονία! Το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης δείχνει όλη την αλήθεια!

Μόνο η Ελληνίδα μάνα φτιάχνει πρωινό σαν να ήσουν στο survivor και έχεις να φας 2 μήνες. Μόνο αυτή σκουπίζει με την Ηλεκτρική σκούπα την Κυριακή στις 6:30 το πρωί, καμιά άλλη μάνα δε σε βλέπει 20 κιλά λιγότερο από ότι είσαι και καμιά άλλη δεν βλέπει βιταμίνες να βγαίνουν από ένα ποτήρι πορτοκαλάδα!

Όσο όμως κι αν σε κουράζει ξέρεις ότι η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη σε όλο τον κόσμο και για αυτήν είσαι μοναδικός!

Φοβερό σποτάκι από τους διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά τη 1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι εγγραφές έχουν περάσει κάθε προηγούμενο και θα εξαντληθούν πολύ νωρίς.

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση, καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο www.cretehalfmarathon.com

Δείτε το βίντεο: