Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών

Στους πραγματικά πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών προσπαθώντας να δώσει μια νότα χαράς σε όλους, αλλά κυρίως στους μικρούς μας φίλους από όλη την Τριφυλία, διοργανώνει 3 μεγάλα events.

1. Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι
στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών την Πέμπτη πριν τα Χριστούγεννα στις 22 Δεκέμβρη στις 5.00 μ.μ.. Ζογκλέρ – ξωτικά – face painting – ξυλοπόδαροι – παιχνίδια, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και πολλή​ μουσική για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας.

2. Μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή
Η αρχή θα γίνει ​στις 10:30 το πρωί με βόλτα με πόνυ για τους μικρούς μας φίλους.
Face painting και ξυλοπόδαροι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης θα συμμετέχουν στην γιορτή.
Το παιχνίδι και η μουσική θα απλωθούν σε όλη την πλατεία των Φιλιατρών.
Οι μικροί μας φίλοι από όλη την Τριφυλία δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία, αφού φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη ​να του παραγγείλουν το δώρο τους. Γιατί ο Άγιος Βασίλης θα ξανάρθει στα Φιλιατρά φορτωμένος με πολλά δώρα.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι το μεσημέρι και όσα παιδιά θέλουν θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο και απαγγελία παραμυθιών στον παιδότοπο «ΜΑΝΤΕΙΟ».

3. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα Φιλιατρά φορτωμένος με πολααααά δώρα
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα Φιλιατρά ​για να μοιράσει ​πάρα πολλά δώρα για όλα τα παιδιά της Τριφυλίας. ​Πολλή​ μουσική και βόλτες με πόνυ θα συντροφεύουν ευχάριστα τον Άγιο Βασίλη​.​
Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών εύχεται καλές γιορτές σε όλους ​και​ καλεί τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους του Δήμου Τριφυλίας να περάσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης, συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργανώνει​ στα Φιλιατρά.