Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Αποκάλυψη "Βόμβα" - Κουρεύονται οι καταθέσεις ύψους 250 δις ευρώ Ελλήνων σε τράπεζες της Ευρώπης

Σας αποκαλύπτουμε την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους που έχουν έτοιμη οι Σόιμπλε - Γιούνκερ και Ντάισεμπλουμ κι αυτή δεν είναι άλλη από το κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων σε τράπεζες της Ε.Ε., με εξαίρεση την Ελλάδα. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνέβη με την Κύπρο. 

Οι επικεφαλής της Ε.Ε. έχουν στα χέρια τους τις σχετικές εκθέσεις των κεντρικών τραπεζιτών των χωρών της Ε.Ε. οι οποίες ανεβάζουν το ύψους του συνολικού αθροίσματος των καταθέσεων των συμπολιτών μας στα 250 δις ευρώ. 

Μόνο στο διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου πάνω από 14 δις ευρώ εγκατέλειψαν τις ελληνικές τράπεζες για αντίστοιχες της Ευρώπης. 

Το ποσοστό του κουρέματος δεν έχει αποφασισθεί ακόμη. 

Στην συνέχεια για να μην υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη η φερεγγυότητα του ευρωπαικού τραπεζικού συστήματος θα επιχειρηθεί εκ των υστέρων η επικοινωνιακή αιτιολόγηση της απόφασης με σημείο αναφοράς την τιμωρητική διάθεση απέναντι στους Έλληνες φοροφυγάδες. 

Τα μεγαλύτερα ποσά βρίσκονται σε τράπεζες της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας και του Λουξεμβούργου. Θυμηθείτε πόσες φορές στην διάρκεια των πρόσφατων ταξιδιών Τσίπρα-Βαρουφάκη στην Ευρώπη οι συνομιλητές τους -με πρώτο και καλύτερο τον Βόλφαγκ Σόιμπλε- εξέφρασαν την επιθυμία να συνδράμουν την Ελλάδα στο κυνήγι των φοροφυγάδων. 

Φαίνεται πως η Σολομώντειος Λύση που σας αποκαλύπτουμε είναι και δίκαιη και σχεδόν μαγική.