Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η μεγάλη προσφορά του FILIATRA voice: Δωρεάν διαφήμιση για όλους!

Πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά;

To FILIATRA voice, το ταχέως αναπτυσσόμενο blog των Φιλιατρών και της Τριφυλίας γενικότερα, που έχει επιτύχει ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του εκατοντάδες επισκέψεις καθημερινά, κάνει μια μεγάλη προσφορά στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας: Δωρεάν διαφήμιση! Απολύτως Δωρεάν! Μοναδική προϋπόθεση, η επιχείρηση να έχει έδρα τα Φιλιατρά.

Πάρα πολύ απλά! 

Μας στέλνετε στο e-mail filiatravoice@gmail.com μια εικόνα μορφής .jpg ή .gif με διαστάσεις 300 × 250 pixels (σε εκατοστά είναι 10,6 × 8,9) από την επιχείρησή σας (βλέπε παράδειγμα παρακάτω) και αν θέλετε κι ένα link , στο οποίο θα οδηγείται ο αναγνώστης, κάνοντας κλικ στην εικόνα, είτε σε ιστοσελίδα αν έχετε (π.χ. http://filiatravoice.blogspot.gr), είτε σε σελίδα (ή προφίλ) στο facebook (π.χ. https://www.facebook.com/filiatravoice).

Παράδειγμα (πραγματικό μέγεθος):



Η διαφήμισή σας θα μπει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ, στη δεξιά στήλη του FILIATRA voice, για όσο καιρό μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Φυσικά, η ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας, μπορεί να απορρίπτει κατά την κρίση της κάποιες διαφημίσεις και η παροχή αυτής της υπηρεσίας δεν γεννά καμία υποχρέωση στο FILIATRA voice. 

Είναι μια εθελοντική προσφορά στήριξης των επιχειρήσεων στα Φιλιατρά!