Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ένας Μεσσήνιος ελαιοπαραγωγός... 400 αστέρων

Ποιος είναι ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας που έχει κάνει τους Άγγλους, τους Ελβετούς και τους Ιάπωνες να παραμιλούν για την ποιότητα του λαδιού «Andelea» που παράγεται στη μεσσηνιακή γη.

Στα 18 του ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο της Οικονομίας. Στα 30 του κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος Οικονομολόγος. Δέκα χρόνια μετά ένιωσε την ανάγκη να επιστρέψει στη γη τον προγόνων του και να ακολουθήσει το επάγγελμά τους. Εκείνο του ελαιοπαραγωγού. Σήμερα, ο Παύλος Καπλάνης, στα 40 του χρόνια ανήκει σε εκείνους τους Έλληνες που διακρίνονται από σπουδαίους κριτές του εξωτερικού ακόμα και αν δεν έχει βρεθεί ποτέ ανάμεσά τους.