Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Paddle Board Surf - Το πιο trendy θαλάσσιο σπορ

Το πιο trendy θαλάσσιο σπορ ήρθε στην Ελλάδα! 

Το Paddle Board είναι η νέα μόδα του Hollywood! Καθισμένοι στα γόνατα ή όρθιοι πάνω σε μια σανίδα και κρατώντας ένα κουπί μπορείτε να πλεύσετε όπου θέλετε γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα σας. 

Εάν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ τότε μάθετε να ισορροπείτε στην ειδικά σχεδιασμένη σανίδα Paddle Board και ετοιμαστείτε για ώρες δράσης και απίστευτης διασκέδασης. 

Το Paddle Board είναι ότι πλησιέστερο, αυτή την στιγμή, στο… να περπατά κανείς πάνω στο νερό! 

Με απλά λόγια το Paddle Board είναι μια μεσαία μήκους σανίδα που μοιάζει πολύ με αυτή του windsurf, που στέκεται κανείς όρθιος, κατευθύνοντάς την με ένα μακρύ ξύλινο ή ανθρακονημάτινο κουπί. Κωπηλατώντας πάνω στην σανίδα εκτός από πολύ διασκεδαστικό, θα σας βοηθήσει για ένα τέλειο σώμα στην παραλία, κρατώντας σας παράλληλα σε άριστη φόρμα για όλο το καλοκαίρι. 

Το πρώτο που θα κάνετε μαζί με τον εκπαιδευτή σας είναι πρακτική εξάσκηση στην παραλία ισορροπώντας όρθιοι πάνω στην σανίδα. Έπειτα ο εκπαιδευτής θα σας μάθει την τεχνική κωπηλασίας και παράλληλης διατήρησης της ισορροπίας επάνω στην σανίδα. Στην συνέχεια θα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε βάζοντας την σανίδα στο νερό. Ανεβείτε επάνω και αφού ισορροπήσετε ξεκινήστε να κωπηλατείτε!


Εάν είστε  windsurfer αλλά δεν έχει αέρα, ή απλά αρχάριος στο surf, το Paddle Board είναι το τέλειο παιχνίδι για fitness αλλά και διασκέδαση στο νερό που μπορείτε να χαρείτε μαζί με φίλους ή την οικογένειά σας. 

Καλή διασκέδαση!