Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

To πρόγραμμα μεταδόσεων του Μουντιάλ από τη ΝΕΡΙΤ

Το πρώτο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 7 μ.μ.
Σε ρυθμούς Μουντιάλ μπαίνει από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου η ΝΕΡΙΤ. Μέσα από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD, η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις όλες τις «μάχες» στα γήπεδα της Βραζιλίας για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου, ενώ και τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ θα μεταδοθούν και σε επανάληψη.

Το δημοσιογραφικό δυναμικό του αθλητικού τμήματος της ΝΕΡΙΤ θα μεταφέρει σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους τον παλμό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ενώ το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται με pre- και post-game εκπομπές και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ-αφιερώματα της FIFA για την ιστορία και της κορυφαίες στιγμές του Μουντιάλ, από την πρώτη διοργάνωση του 1930 μέχρι σήμερα.

Για τις ανάγκες της κάλυψης των αγώνων, η ΝΕΡΙΤ θα εκπέμψει και δεύτερο κανάλι με ολοήμερο πρόγραμμα, τη ΝΕΡΙΤsports,μέσα από τις συχνότητες του δεύτερου ψηφιακού της μπουκέτου.

Οι σημαντικότεροι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ και συχνά σε παράλληλη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤsports και από τη ΝΕΡΙΤ HD, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν διαδικτυακά – μόνο για χρήστες εντός Ελλάδος – όλους τους αγώνες, σε πραγματικό χρόνο (realtime) ή κατ΄ απαίτηση (ondemand), μέσα από την υπηρεσία WebTV της ΝΕΡΙΤ στη διεύθυνση webtv.nerit.gr.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα μεταδόσεων της ΝΕΡΙΤ έχει ως εξής: