Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ημερίδα: "Εξοικονομώ κατ' οίκον 2" (Δευτέρα 09-10-2017)

Τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 στις 18.00 στο Ξενοδοχειο REX στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα που διοργανώνουν μια σειρά από φορείς του τεχνικού κόσμου με θέμα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την έναρξη του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄οίκον 2”. 

Ομιλητής πρόκειται να είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) κ. Κωνσταντίνος Γαλιάτσος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας με την συνδιοργάνωση του Τ.Ε.Ε. Ν.Ε. Μεσσηνίας, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ) Τ.Τ. Μεσσηνίας, και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων Περιφερειακό Τμήμα Μεσσηνίας (Π.Σ.Δ.Μ.Η. - Π.Τ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία εδώ και μήνες, τόσο από τους επαγγελματίες, όσο και από χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς με τα κεφάλαιά του θα συνδράμει να ανοίξουν δουλειές για έναν σημαντικό αριθμό επαγγελμάτων γύρω από την οικοδομή, ενώ θα διευκολύνει χρηματοδοτικά χιλιάδες νοικοκυριά που θέλουν να πραγματοποιήσουν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα και πολυκατοικίες.

Οι εργασίες που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι η αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου δώματος/στέγης και πιλοτής, η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και του συστήματος παροχής ζεστού νερού. 

Χορηγοί:
ΚΑΤΣΟΣ Μονωτικά Υλικά-Thrakon-Ytong, Paint Plus ΝΙΚΟΣ Γ. ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Paint Plus Νίκος Γ. Νταγιόπουλος 


Υποστηρικτές: ANDRIANOS, ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ Δομικά – Μονωτικά Υλικά ΔΟΜΙΚΑ-ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ 

Διοργάνωση:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τ.Ε.Ε. Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΠΜΕ) Τ.Τ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Σ.Δ.Μ.Η.) Π.Τ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ