Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

"Κeep Running" - 28.10.2016 - Web Exclusive!

Όσες και όσοι δεν είδατε live στις 28 Οκτωβρίου 2016 το Keep Running με την Μαρία Πολύζου και τον Νίκο Αρμένη, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ!

Η Φιλίππα Πουλίδου μας μίλησε για τους 25 μαραθώνιους που έχει τερματίσει και τους αμέτρητους αγώνες δρόμου που έχει τρέξει από τα μαθητικά της χρόνια έως σήμερα με ένα βασικό μήνυμα: Δεν τα παρατάμε ποτέ!

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και πρέσβης της φλόγας του Μαραθωνίου κ. Σπύρος Ζάγαρης μας ανέλυσε την καταπληκτική του ιδέα, ώστε ο Αυθεντικός Μαραθώνιος να αποκτήσει μια εκκίνηση πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο όλο το χρόνο! 

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 2ου Αυθεντικού Φειδιππείδιου Δρόμου Γ. Διαμαντής μας μίλησε για τον πολύ σπουδαίο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά τον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος και προπονήτρια δρόμων αντοχής Μαρία Πολύζου έδωσε πολύτιμες προπονητικές συμβουλές 2 εβδομάδες πριν την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου! 

Και φυσικά μαζί με τον δημοσιογράφο και μαραθωνοδρόμο Νίκο Αρμένη παρουσίασαν τα αποτελέσματα στους διεθνείς μαραθώνιους της περασμένης Κυριακής, τη φωτογραφία της εβδομάδας, το μήνυμα της εκπομπής και την απάντηση στο κουίζ!

Όλα αυτά με τη στήριξη των χορηγών του Keep Running, του force που προλαμβάνει και επουλώνει φλεγμονές, του RunningMagazine.gr και του grazytravel, του γραφείου ταξιδίων που σας πάει στον μαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου που ονειρεύεστε!!!

Η εκπομπή γίνεται όλο και πιο δυνατή με τη στήριξη σας! 

Η τρελοπαρέα μας όλο και μεγαλώνει και αυτό είναι καταπληκτικό!

Γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, γινόμαστε όλο και καλύτεροι άνθρωποι!!!