Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Νέα παράταση της προθεσμίας αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων

Για ακόμη μία φορά η υπόθεση με την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων πήρε παράταση από την πολιτεία, καθώς διαπιστώθηκε ξανά σημαντική καθυστέρηση στις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες που απαιτούνται στα γήπεδα προκειμένου να θεωρηθούν κατάλληλα για διεξαγωγή επίσημων αθλητικών διοργανώσεων.

Η οικονομική στενότητα των δήμων και περιφερειών της χώρας δεν επιτρέπει παρεμβάσεις στα γήπεδα κι έτσι δόθηκε νέα παράταση μέχρι το Φεβρουάριο.

«Με κοινή υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μαρδάς, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, παρατείνεται έως 8 Φεβρουαρίου 2016 η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας».

Αυτό σημαίνει πως τα κλειστά γυμναστήρια των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας γενικότερα θα λειτουργήσουν όπως και πέρσι, ενώ σταδιακά θα προχωρήσουν οι εκκρεμότητες που απομένουν προκειμένου να πάρουν την απαιτούμενη άδεια καταλληλότητας.