Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη" (Φωτογραφίες)

Για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, που θύμησε παλιές καλές εποχές, παρά την κρίση που περνάμε, ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015. 


Μια μεγάλη, ξεχωριστή συγκέντρωση για τους Φιλιατρινούς και τους φίλους τους, που τίμησαν με την παρουσία τους την Πρόσκληση του Συλλόγου μας, αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης και χαράς. Μαζί με την κοπή της πίττας, ο Σύλλογος έκανε και δυο τιμητικές βραβεύσεις. Του αγαπημένου μας Φιλιατρινού κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς στιχουργούς και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους λαϊκούς μας τραγουδιστές και της νεαρής Φιλιατρινιάς Εβεάννας Αθανασοπούλου, κόρης του Γυμνασιάρχη κ. Νίκου Αθανασόπουλου και της Οδοντιάτρου κ. Βάσως Αγγελοπούλου, που πρώτευσε στις εισαγωγικές Πανελλήνιες Εξετάσεις, από το Λύκειο Φιλιατρών, το 2014. 


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Στρατηγός κ. Νίκος Βορρές, και το Διοικητικό συμβούλιο, μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια. Την όμορφη γιορτή, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας μετά της συζύγου του, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου μετά της συζύγου του, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσσομάλης, ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας μετά της συζύγου του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας κ. Άγγελος Χρονάς, ο Καθηγητής Αστροφυσικής και Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Κανάρης Τσίγκανος μετά της συζύγου του, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας κ. Λούτος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Παννελήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φιλοπροόδων», κ. Βιβή Παντελάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Αγρίλη κ. Βάσω Μπακούρου με μέλη του Συλλόγου, ο Πρόεδρος Καλού Νερού Δικηγόρος κ. Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος. Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κυπαρισσίων κ. Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος. Ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος Σελλαίων κ. Νίκος Καρυώτης, η Πρόεδρος Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας κ. Μαρία Λιακάκη, ο Πρόεδρος Καρδιτσιωτών κ. Κωνσταντίνος Κουσαής. Ο Φιλιατρινός σκηνοθέτης κ. Θόδωρος Μαραγκός μετά της συζύγου του, ο Συγγραφέας κ. Γρηγόρης Χαλιακόπουλος μετά της συζύγου του, ο κ. Κώστας Καπελούζος - ποιητής, λογοτέχνης, Επίτιμος Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, και ο ποιητής κ. Αντώνης Γιαννόπουλος. Οι Ομότιμοι Καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Αθανασόπουλος Πάνος και ο Κ. Δελλασούδας Λαυρέντης μετά των συζύγων τους. Παρέστησαν σύσσωμες οι οικογένειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. 


Μεγάλη ικανοποίηση και ζωντάνια έδωσε επίσης η παρουσία νεαρών Φιλιατρινών Γιατρών, Δικηγόρων, Αξιωματικών και Φοιτητών στην φετινή εκδήλωση των συμπατριωτών μας. Την μουσική μας διασκέδαση ανέλαβαν κατ’ αρχήν με τις μπαλάντες του και την κιθάρα του, ο νεαρός Πoταμιάνος Κώστας, του group «Κρυστάλλινες Σκιές», γιος του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου κ. Γιώργου Ποταμιάνου και στη συνέχεια οι ταλαντούχοι Κεφαλλονίτες αδελφοί Καραβιώτη με την ορχήστρα τους. Τραγούδησαν υπέροχες Ελληνικές μελωδίες σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και χορό. Τα εδέσματα και τα ποτά, πλούσια και εξαιρετικά. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο για την πολύ όμορφη γιορτή – συνάντηση! 

Η ευχή μας να έχουμε υγεία και να ξαναβρεθούμε πάλι του χρόνου!!!

Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέ